Viitoarele playere MP3 de la iRiver nu reuşesc să ne impresioneze

10.12.2008
Viitoarele playere MP3 de la iRiver nu reuşesc să ne impresioneze

După versiunea a doua a player-ului E100, iRiver ne pregăteşte încă două dispozitive de buget pentru a asculta muzică în format digital. iRiver T5 ar trebui să fie urmaşul actualului T7, însă cifra mai mică se pare că înseamnă un pas în spate la capitolul design. Controlul cu ajutorul unui mic joystick nu mai este de ceva timp la modă, însă producătorul asiatic a revenit la el. Ecranul de tip OLED este monocrom şi oferă informaţii legate de melodia redată.

Actualul iRiver T7 alaturi de viitorul T5

iRiver T6, cu ecran de 1.8

Playerul dispune de un tuner FM cu posibilitatea de înregistrare a melodiilor ascultate. Un capac acoperă portul USB amplasat la unul din capetele dispozitivului, în capătul celălalt găsindu-se mufa jack pentru căşti. iRiver T5 va putea reda fişiere de tip MP3, WMA, ASF şi OGG timp de 13 ore cu ajutorul bateriei reîncărcabile încorporate. Playerul va fi disponibil în două culori, alb şi negru, cu capacităţi de stocare de 2 GB şi 4 GB. Dimensiunile sunt de 24,5×77,5×14,3 mm, iar greutatea ajunge la 26 g.

Cel de-al doilea player de la iRiver este un fel de frate mai mic al lui E100 şi a fost botezat T6. Sub un ecran de 1.8” se găsesc câteva butoane sensibile la atingere care permit controlul funcţiilor sale. Bateria internă are specificată o autonomie de 28 de ore pentru redarea melodiilor. Nu se specifică nimic în legătură cu suportul pentru fişiere video sau imagini şi probabil că acesta nu există. Dimensiunile sale sunt de 41x92x9 mm şi va fi disponibil cu capacităţi de 2 GB şi 4 GB. Datele de lansare şi preţurile pentru cele două playere MP3 de la iRiver sunt încă de domeniu speculaţiilor, însă le-am putea vedea în magazine la începutul anului care vine.

iRiver T6 are o baterie cotata cu o autonomie de 28 de ore

Urmărește Go4IT.ro pe Google News