Fitbit Versa 2 ar putea veni în mai multe variante de culoare, fără prea multe upgrade-uri

05.02.2019
Fitbit Versa 2 ar putea veni în mai multe variante de culoare, fără prea multe upgrade-uri

Ceasurile inteligente Fitbit Iconic şi Versa s-au dovedit a fi un real succes pentru producătorul de dispozitive de monitorizare a activităţii, acesta înregistrând creşteri substanţiale pe această piaţă în ultima perioadă. Astfel, nu este de mirare că un nou model Versa ar ptuea fi lansat în viitorul foarte apropiat, chiar dacă în materie de design şi funcţionalitate, acesta nu va aduce prea multe îmbunătăţiri.

TechnoBuffalo a publicat o serie de imagini cu noul Fitbit Versa 2, care ar putea aduce în plus opţiuni noi de culoare. Imaginile prezintă modele în culorile Silver, Rose Pink, Purple şi Cyan Blue, modelele actuale fiind livrate în variantele Black, Rose-Gold şi Silver. Există, posibilitatea ca Versa 2 să nu fie un alt model complet nou, ci doar să ofere carcase şi bărăţări de culori diferite, mai ales că la exterior totul pare să fie identic.

Marcajele de pe spate sugerează că Versa 2 este realizat din aceleaşi materiale şi că oferă aceeaşi rezistenţă la apă la adâncime de până la 50 de metri. Senzorul de puls de pe spate este în continuare prezent, iar încărcarea se face tot printr-un port magnetic cu patru pini.

Există posibilitatea ca Fitbit să pună mai mult accent pe funcţia Fitbit Pay prin NFC. Primul model al ceasului Versa venea doar într-o ediţie specială mai scumpă echipat cu această capabilitate. Alte upgrade-uri precum un modul GPS sau conectivitate 4G probabil că nu sunt în plan. Momentan doar Fitbit Iconic benefciază de GPS şi pare să rămână modelul de top al companiei, chiar şi după lansarea unui „Versa 2”.

Fitbit Versa este un produs la care şi o echipă de români a ajutat foarte mult, aceasta fiind compusă din foştii angajaţi Vector Watch, startup românesc cumpărat de Fitbit în urmă cu doi ani.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult