De ce nu e bine să-ţi laşi părinţii singuri pe Facebook

De ce nu e bine să-ţi laşi părinţii singuri pe Facebook

Facebook există de 14 ani, dar multe persoane mai în vârstă care şi-au făcut cont recent pe reţeaua de socializare încă nu ştiu cum funcţionează. Iată cazul povestit pe Reddit de o tânără numită Ashley, al cărui tată este nou pe reţeaua de socializare online. Bărbatul a dat Like pe Facebook la mai multe pagini cu conţinut pentru adulţi, iar contul lui nu a fost setat pe privat. Astfel, activitatea lui şi comentariile postate puteau fi văzute de oricine de pe Facebook.

Recent, tatăl tinerei a comentat la o imagine publicată de pagina „Hot Sex Porn”. Ashley a primit imediat capturi de ecran de la cunoscuţi care au văzut comentariul. Aceştia i-au recomandat tinerei să-i arate bărbatului cum îşi poate face contul privat. Comentariul cu pricina este: „Mi-ar plăcea să ţi-o **** la noapte, iubire”. „Hei tată… Toţi prietenii tăi pot vedea comentariile tale la această postare”, i-a scris fiica lui. 

 

 

 

Când i-a arătat comentariul, tatăl fetei a spus, jenat, că nu el l-a publicat şi că a fost victima unui hacker, însă nimeni nu l-a crezut.

 

Postarea tinerei s-a viralizat, iar mai multe persoane au povestit întâmplări hazlii cu părinţii lor pe Facebook. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult