Go4news: Un radiolog strânge bani pentru bolnavii de cancer într-un mod inedit [FOTO]

Mark Udovitch, un medic radiolog din Sydney, Australia, a găsit o modalitate inedită de a strânge bani pentru bolnavii de cancer, cu a căror suferinţă se confruntă zi de zi la locul de muncă. Bărbatul a început să recreeze imagini populare cu celebrităţi, în care el este personajul principal, pe care le publică apoi pe o pagină de Facebook prin intermediul căreia oamenii pot dona bani. 
 
Citeşte şi: Cum verifici dacă altcineva are acces la contul tău de Facebook
 
La început Udovitch a vrut să atragă atenţia asupra problemei majore pe care o reprezintă cancerul, dar în scurt timp imaginile lui au devenit foarte populare, aşa că s-a gândit să adauge şi componenta de strângere de fonduri la campania lui. „Costumele” folosite în fotografii sunt realizate din tot felul de obiecte pe care radiologul şi prietena lui, care este fotograf profesionist, le au prin apartament. 
 
La sfârşitul seriei de fotografii, Udovitch se va rade în cap. El a luat această decizie după ce a văzut cât de afectată mental a fost recent o pacientă bolnavă de cancer după ce şi-a pierdut părul. 
 
 
 
 
 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult