O femeie şi-a găsit soţul fugit de acasă de 3 ani prin intermediul TikTok

09.07.2019
O femeie şi-a găsit soţul fugit de acasă de 3 ani prin intermediul TikTok

Platformele de socializare sunt o unealtă bună pentru a te reconecta cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp, însă totodată pot asigura şi întâlniri accidentale cu persoane pe care probabil nu ai vrea să le mai vezi. Asta a păţit un bărbat din India, care a fugit de acasă, părăsindu-şi soţia şi cei doi copii în 2016. Ghinionul său a fost că a fost găsit din greşeală pe TikTok, alături de noua lui concubină, o femeie transgender, conform Vice India.

Platforma TikTok funcţionează diferit faţă de Facebook, Instagram sau Twitter. Aceasta nu iti oferă doar conţinut de pe conturile pe care le urmăreşti, ci face un soi de top al clipurilor populare în zona ta. Astfel, este posibil să vezi clipuri şi de la conturi pe care nu le cunoşti. Asta s-a întâmplat şi cu Suresh, bărbatul fugit de acasă, care a fost descoperit pe platforma de socializare.

O rudă a soţiei sale a văzut un clip pe TikTok care semăna izbitor de mult cu Suresh. Aceasta i-a arătat soţiei (Jayapradha) clipul, iar aceasta a confirmat imediat identitatea lui. Bărbatul plecase în urmă cu trei ani de acasă şi nu s-a mai întors niciodată, fără să dea niciun semn. Jayapradha a contactat imediat poliţia, care l-a găsit în cele din urmă în oraşul Hosur în Tamil Nadu.

Se pare că bărbatul plecase de acasă pentru că a considerat că există conflicte ireconciliabile între el şi soţia sa. Acesta a plecat spre Hosur, unde a întâlnit o femeie transgender cu care avea până în prezent o relaţie. Contul de TikTok pe care a fost publicat clipul era al noii lui concubine.

În urma acestei situaţii, Suresh s-a întors la familia sa, după ce a fost contactat de autorităţi. „L-am întrebat dacă vrea să meargă înapoi la familie şi copii. A fost de acord, aşa că am trimis cuplul înapoi acasă”, a declarat poliţistul care s-a ocupat de acest caz.

Este curios însă că TikTok încă funcţionează în India, în urmă cu câteva luni platforma fiind interzisă pe teritoriul ţării.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult