A apărut Google Earth 6.2 – gata cu hărţile peticite

27.01.2012
A apărut Google Earth 6.2 - gata cu hărţile peticite

Hărţile Google Earth sunt acum mai frumoase ca niciodată, mulţumită introducerii unei versiuni mai bine finisată colecţiei de imagini obţinute prin satelit – partea vizuală a hărţilor Google Earth.

Funcţia de căutare a primit îmbunătăţiri şi o noua interfaţă, prin care putem căuta mai uşor imagini, sau filtra rezultatele obţinute la căutare.

Google Earth 6.2

Google Earth 6.2 ne permite să participăm la călătorii virtuale prin care să explorăm diverse regiuni ale lumii, pentru a povesti apoi despre aventurile noastre prietenilor de pe Google+, invitând-ui să viziteze tot felul de destinaţii virtuale. Pentru a arăta prietenilor poze cu locaţiile preferate vizitate cu Google Earth, este necesar să ne autentificăm în contul Google+ folosind opţiunea pentru conectare, după care apelăm funcţia Share screenshot on Google+.

Google Earth 6.2

Modul de reprezentare a globului pământesc a fost îmbunătăţit în Google Earth 6.2, astfel că în locul aspectului peticit dat de utilizarea unor hărţi cu nuanţe şi rezoluţii diferite, acum suntem întâmpinaţi de o hartă omogenă, cu aspect mult mai plăcut privirii.

Google Earth 6.2

Îmbunătăţirile se văd cel mai bine atunci când privim hărţile de la altitudini mari, dar în general se menţin şi după activarea funcţiei zoom.

Google Earth 6.2

Modulul de căutare din Google Earth 6.2 a devenit mai uşor de utilizat şi include o nouă funcţie de autocompletare a rezultatelor. Pentru mai multă relevanţă a rezultatelor afişate, căutările pot fi filtrate pe categorii, în funcţie de tipul de informaţie dorit.

Atunci când dorim să găsim cea mai bună rută pentru a ajunge la o locaţie din oraş, putem folosi Google Earth pentru obţinerea unui ghid pas cu pas, stabilind direcţiile de urmat pe străzile oraşului. Traseele furnizate pot fi optimizate pentru mersul pe jos, tranzit cu autoturismul personal sau bicicleta.

Pentru utilizare în condiţii optime, aplicaţia Google Earth 6.2 necesită o conexiune activă la internet, preferabil broadband.

Download Google Earth 6.2

Urmărește Go4IT.ro pe Google News