Cota de piaţă Windows 7 creşte rapid

La doar 10 zile de la lansarea oficială Windows 7 se bucură deja de o cotă bună de piaţă. O cotă pe care alte sisteme de operare încă nu se pot lăuda. Conform Net Applications, Windows 7 deţine deja o cotă de piaţă de 3%.

Studiul făcut de cei de la Net Applications se bazează pe statisticile online. În altă ordine de idei, 3% dintre calculatoarele conectate la Internet au deja instalat Windows 7. Ar fi interesant de aflat cât din această cifră reprezintă sisteme originale şi cât reprezintă variante piratate.

Cert este că Windows 7 are o imagine foarte bună şi se bucură de un succes pe care Vista nu l-a cunoscut. În ritmul acesta, în următoarele 10 zile Windows 7 va depăşi deja cota de piaţă a Mac OS care a ajuns a 5.27% din piaţă. Oricum, Mac OS a înregistrat în ultima lună o uşoară creştere, de la 5.12% la 5.27%.

Dacă vrei să afli mai multe despre Windows 7 poţi vizita dosarul cu acelaşi nume de pe go4it.ro. Vei găsi acolo zeci de articole şi ştiri despre cel mai nou sistem de operare Microsoft.

Windows 7