ESET lansează versiunea Beta pentru ESET Internet Security, noul produs destinat utilizatorilor Home

21.04.2016
ESET lansează versiunea Beta pentru ESET Internet Security, noul produs destinat utilizatorilor Home

ESET NOD32 Antivirus 10 este disponibil în versiune Beta de testare începând de astăzi, împreună cu un produs complet nou destinat utilizatorilor de acasă – ESET Internet Security.

Programul ESET Beta oferă o scurtă incursiune a noului produs ESET Internet Security, care introduce o nouă funcţionalitate numită Home Network Protection. Aceasta permite utilizatorilor să testeze vulnerabilităţile router-ului şi să vadă dispozitivele conectate la acelaşi punct de acces de-a lungul timpului. Această particularitate va ajuta utilizatorii să observe cât de sigură este reţeaua lor de acasă.

ESET Internet Security introduce, de asemenea, Webcam Protection, o caracteristică cu care pot fi controlate procesele şi aplicaţiile care accesează camerele web ale calculatoarelor conectate, prin afişarea unor notificări atunci când aplicaţiile nedorite încearcă să acceseze camera video.

Noul ESET Internet Security a fost proiectat având la bază portofoliul nostru de produse premiate şi aduce utilizatorilor cel mai bun mix de detecţie, viteză şi uşurinţă în utilizare. Cele mai noi produse adaugă la protecţia noastră multi-strat, cu performanţă dovedită, un set de caracteristici concentrate pe securizarea intimităţii, precum şi facilităţi adresate direct afacerilor şi utilizatorilor“, a afirmat Eduard Kesely, Manager de produs la ESET.

Pachetele ESET NOD32 Antivirus 10 Beta şi ESET Internet Security 10 Beta sunt disponibile deja pentru download în versiune de evaluare. De asemenea, utilizatorii acestora au posibilitatea să se alăture comunităţii din Programul ESET Beta pentru a putea fi printre primii beneficiari ai funcţiilor oferite de noul ESET Internet Security.

Vezi şi Muzeul viruşilor pentru PC – vezi efectele celor mai temute forme de malware de acum mulţi ani

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult