ESET Mail Security, declarată cea mai bună soluţie anti-SPAM în clasamentul Virus Bulletin

13.10.2016
ESET Mail Security, declarată cea mai bună soluţie anti-SPAM în clasamentul Virus Bulletin

Cu o rată de detecţie a spamului de 99.999% şi zero detecţii fals-pozitive, ESET Mail Security a obţinut cel mai mare punctaj în cadrul testelor VBSpam realizate de Virus Bulletin.

Drept rezultat, ESET a obţinut certificarea VBSpam+ a cincea oară în mod consecutiv, confirmând poziţia de lider în domeniul protecţiei anti-spam.

“Filtrarea spamului solicită calibrarea fină a mecanismului de securitate pentru a obţine echilibrul perfect între ceea ce trebuie blocat ca fiind spam şi ceea ce trebuie lăsat să treacă, fiind interpretat ca un e-mail legitim. Suntem bucuroşi că eforturile noastre în protejarea clienţilor au dat rezultate,“ a relatat Luka, Chief Technology Officer la ESET.

Testele utilizate de Virus Bulletin pentru studiul comparativ VBSpam au simulat filtrele anti-spam utilizate în mediul business. Ele combină două fluxuri live de spam ce vizează cutiile poştale din întreaga lume, dar şi un flux live de e-mailuri internaţionale legitime.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult