Funcţie nouă în aplicaţia Skype pentru dispozitive cu Android

10.02.2015
Funcţie nouă în aplicaţia Skype pentru dispozitive cu Android

Microsoft a actualizat versiunea pentru Android a aplicaţiei Skype, oferind suport pentru distribuirea de fotografii între utilizatorii reţelei şi alte îmbunătăţiri.

Actualizat la versiunea 5.2, clientul Skype pentru dispozitive cu Android permite utilizatorilor să distribuie poze atât prietenilor online, cât şi cei offline. Pozele astfel distribuite rămân în istoricul de chat, vizibile prietenilor după autentificarea în contul de Skype, conversaţia putând fi reluată în orice moment.

Aplicaţia Skype pentru Android îmbunătăţeşte suportul pentru photo sharing

La capitolul optimizări, timpul de aşteptare la pornirea aplicaţiei a fost redus considerabil, mai ales în situaţiile când deschidem Skype interacţionând cu mesajele de notificare. Îmbunătăţiri au fost aduse şi algoritmului de compresie folosit pentru conexiuni cu lăţime de bandă redusă, crescând calitatea apelurilor Skype.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult