Google Chrome 20 – mai eficient, mai sigur

Google Chrome 20 - mai eficient, mai sigur

Google Chrome 20 este final şi gata de download, în versiune pentru sisteme Windows, Linux şi Mac.

Google Chrome 20 - mai multă securitate şi funcţii noi

Noua versiune aduce puţine schimbări la nivel de interfaţă şi funcţionalitate, dar conţine totuşi cel puţin de 20 remedii de securitate.

A fost îmbunătăţit suportul pentru redarea documentelor .SVG şi .PDF, precum şi sistemul sandboxing folosit pentru deschiderea paginilor web într-un mediu securizat, izolat faţă de restul sistemului de operare. Mai exact, a fost eliminată posibilitatea ca procesele lansate în mod sandbox să interfereze unul cu celălalt, ridicând astfel potenţiale probleme de securitate.

Download Google Chrome 20

Chrome 20 conţine o listă lungă de optimizări pentru îmbunătăţirea performanţelor, reducerea consumului de memorie RAM şi creşterea stabilităţii în ansamblu, fiind un binevenit upgrade chiar şi pentru cei care deţin PC-uri modeste, limitate din punct de vedere al resurselor disponibile.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult