Google Chrome Beta pentru Android trece la Material Design

25.07.2014
Google Chrome Beta pentru Android trece la Material Design

Google a prezentat deja viitoarea versiune L a platformei Android şi mediul grafic îmbunătăţit şi simplificat Material Design, iar una dintre primele aplicaţii care beneficiază de acesta este popularul browser Chrome. După aplicaţia Android a magazinul Google Play, care a început să fie actualizată grafic acum câteva zile, a venit rândul versiunii beta a browser-ului Chrome pentru Android să primească şi ea o astfel de actualizare.

Cei care folosesc versiunea Beta pentru Android a browser-ului Chrome pot instala deja versiunea actualizată 37, aceasta aducând ca noutăţi o interfaţă nouă şi un mod îmbunătăţit de autentificare.

Interfaţa este acum plată şi mai luminoasă, iar cu această ocazie pictogramele sau meniul au primit un design nou, iar modul Incognito a fost redesenat. Alte secţiuni ale aplicaţiei, cum ar fi meniul Settings, nu a trecut prin multe schimbări, însă Google afirmă că acesta este doar primul pas către Material Design.

 

A doua schimbare majoră este implementarea unei metode îmbunătăţite de autentificare. Utilizatorii Google Chrome Beta pentru Android pot folosi mai multe conturi în acelaşi timp, se pot autentifica pe toate serviciile Google folosite dintr-un singur pas şi pot alege cu care dintre aceste conturi va sincroniza datele din browser-ul Chrome.

Versiunea Beta a browser-ului Chrome poate fi descărcată din Google Play şi funcţionează în paralel cu versiunea stabilă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News