Google introduce funcţii noi în aplicaţia Maps pentru Android

08.07.2015
Google introduce funcţii noi în aplicaţia Maps pentru Android

Aplicaţia Google Maps va trece în curând la versiunea 9.1, primind un nou mod de afişare Full-Screen şi opţiune Share pentru hărţile salvate.

Astfel, cu o dublă atingere pe suprafaţa ecranului vom putea ascunde elementele de interfaţă (ex. bara de căutare şi indicaţiile vizuale), pentru o vedere neobstrucţionată asupra hărţii. Pentru a reveni la modul normal de afişare nu trebuie decât să atingem încă o dată suprafaţa touch.

De acum, cei care au hărţi Google Maps salvate au posibilitatea să le trimită prietenilor folosind opţiunea Share. În plus, este permisă editarea descrierii pentru oricare din imaginile Google Photos care sunt etichetate pe hartă folosind coordonatele de localizare GPS şi incluse în secţiunea “your places.”

Google va actualiza aplicaţia Maps prin intermediul magazinului Play Store, în cursul zilelor următoare. Între timp, kit-ul de instalare poate fi descărcat în mod neoficial, vizitând acest link

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult