Netflix pe iOS, compatibil acum cu 3D Touch şi iPad Pro

25.02.2016
Netflix pe iOS, compatibil acum cu 3D Touch şi iPad Pro

Cea mai recentă versiune de Netflix pentru iOS aduce aplicaţia la zi, oferind suport pentru noi dispozitive care au fost lansate în ultimele luni, cât şi funcţii care erau deja disponibile pe alte platforme. Actualizarea se face automat pentru cei care au această funcţie activată sau poate fi descărcată manual chiar acum de pe AppStore.

Multe dintre funcţiile noi adăugate în noul update au fost cerute de către utilizatori încă de la lansarea iPhone 6S şi iPad Pro, iar compania în sfârşit pare să reacţioneze. În primul rând, cei care folosesc iPhone 6S şi 6S Plus au acum acces la o serie de funcţii noi, activate de 3D Touch. Acestea sunt practic scurtături către alte funcţii mai avansate, pentru care trebuia înainte să accesezi mai multe meniuri. Cei care folosesc aplicaţia de streaming pe iPad Pro se vor bucura că în sfârşit aplicaţia este afişată în rezoluţia nativă a dispozitivului şi vine cu o interfaţă adaptată pentru display-ul de 12”.

Toate versiunile aplicaţiei oferă acum suport pentru „experienţa post-play”, care porneşte automat următorul episod dintr-un serial sau oferă recomandări bazate pe istoricul personal la sfârşitul unui film. De asemenea, există acum o interfaţă dedicată programelor pentru copii, cât şi suport pentru limba arabă. Se pare că au fost îmbunătăţite şi alte câteva aspecte din spatele interfeţei, care vor aduce performanţă îmbunătăţită şi stabilitate mai mare.

Utilizatorii de iPad sunt însă nemulţumiţi în continuare, întrucât update-ul pentru Netflix nu a venit şi cu posibilitatea de a reda filme în modul picture-in-picture, o funcţie foarte apreciată din iOS 9. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult