Noi pachete 3DSMAX şi Maya 2008 îşi aşteaptă clienţii

07.08.2007
Noi pachete 3DSMAX şi Maya 2008 îşi aşteaptă clienţii

Pachetele profesionale pentru dezvotlare grafică 3D, Maya şi 3D Studio Max, îşi vor aştepta clienţii cu versiuni noi începând cu această toamnă.

Noul 3D Studio Max vine cu o serie de îmbunătăţiri în ceea ce priveşte lucrul cu scene 3D complexe şi de dimensiuni foarte mari. Randarea va fi acum mai rapidă şi mai calitativă. Software-ul introduce o nouă tehnologie viewport, noi opţiuni de modelare şi un set îmbunătăţit de unelte utile. Programul celor de la Autodesk va fi disponibil din octombrie pentru preţul de 3495$. Upgrade-ul de la versiunea anterioară e puţin mai ieftin, doar 795$.

Maya 2008 vine cu o serie de îmbunătăţiri ce va avantaja pe cei care lucrează în domeniul grafic, atât în industria cinematografiei, cât şi în cea a dezvoltării produselor industriale şi a jocurilor video. Noii algoritmi de randare utilizează din plin capacităţile procesoarelor cu mai multe nuclee şi sunt introduse noi metode de modelare a poligoanelor complexe, precum şi noi tehnolgii de realizare a umbrelor: HLSL Shaders şi un shader API hardware. Maya 2008 va fi disponil în două versiuni, Complete – 1999$ şi Ultimate-6999$ (!?!).

3D Studio Max

Mă întreb câte companii româneşti de design şi dezvoltare îşi vor permite noile software-uri de la Autodesk. Sau mai bine, câţi dintre tinerii designeri independenţi…

Urmărește Go4IT.ro pe Google News