Skype permite de acum schimburi de fişiere între utilizatori

06.07.2016
Skype permite de acum schimburi de fişiere între utilizatori

Folosită în principal pentru comunicaţii audio şi video, reţeaua Skype permite de acum şi schimburi de poze, melodii şi alte tipuri fişiere între utilizatori, condiţia fiind ca dimensiunea acestora să nu depăşească o anumită limită.

Skype, popularul serviciu pentru comunicaţii audio/video, are de acum şi funcţie pentru file sharing. Potrivit Microsoft, utilizatorii pot transmite orice tip de fişier, atât timp cât dimensiunea acestuia nu depăşeşte 300 MB.

Mai mult, utilizatorul aflat la celălalt capăt nici măcar nu trebuie să fie online, fişierele trimise fiind păstrate pe serverele Microsoft până când pot fi descărcate. Astfel, putem trimite filmuleţele şi pozele din vacanţă oricând avem timp, fără să fie nevoie să ne asigurăm că persoana vizată este online.

Noua funcţie pentru schimburi de fişiere permite descărcarea acestora chiar şi de mai multe ori, pe dispozitive diferite, fără a fi necesară retrimiterea fişierelor pentru fiecare dispozitiv în parte.

Aplicaţia Skype pentru Smart TV rămâne fără suport oficial

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult