Probleme cu ecranul la tableta Nexus 7

19.07.2012
Probleme cu ecranul la tableta Nexus 7

Câţiva utilizatori ai tabletei Nexus 7 au remarcat ceva îngrijorător: ecranul scârţâie la apăsare şi chiar iese din profilul carcasei dacă se aplică suficientă presiune. De vină pare să fie strângerea necorespunzătoare a şuruburilor responsabile de fixarea ecranului, acestea slăbindu-se în timp, ducând în cazuri extreme până la desprinderea ecranului de carcasă.

Un utilizator mai curajos s-a decis să rezolve singur problema, înlăturând capacul de pe spatele tabletei pentru a strânge manual şuruburile buclucaşe. Aparent, în cazul tabletelor cu probleme şuruburile de fixare a ecranului mai au nevoie de câteva rotiri complete pentru a obţine o strângere fermă. Totuşi, strângerea manuală a şuruburilor nu pare să rezolve problemele pentru toţi utilizatorii, de unde rezultă că poate fi vorba şi de un viciu de proiectare rămas nedepistat în timpul etapei de testare internă a tabletei.

Între timp, utilizatorilor ghinionişti care descoperă probleme cu ecranul tabletei Nexus 7 le este recomandat să returneze produsul defect pentru înlocuire, fără a-şi asuma riscul de a pierde garanţia în urma unei intervenţii neautorizate.

Google Nexus 7 are probleme cu ecranul

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult