Tableta Google Nexus 7, lansată oficial în Europa din 3 septembrie

Tableta Google Nexus 7, lansată oficial în Europa din 3 septembrie

Nexus 7, mult anticipata tabletă Google cu ecran de 7 inch va ajunge în curând pe rafturile magazinelor europene, încadrată la un preţ menit să-i asigure un loc fruntaş în topul preferinţelor fanilor Android.

Google Nexus 7

Începând de luni, 3 seprembrie, Nexus 7 va putea fi comandată şi din magazinele retail de pe Continentul European la un preţ recomandat de 250 euro pentru versiunea cu 16 GB memorie internă, respectiv 237.4 euro pentru cea cu 8 GB memorie. Cât despre România, prin canalul oficial al producătorului Asus va fi adus pentru început doar modelul de 16 GB, undeva către a doua jumătate a lunii septembrie şi la un preţ recomandat de 1249 Lei.

Pentru preţul plătit, fanii Android sunt recompensaţi cu o tabletă dotată cu ecran IPS de 7 inch (rezoluţie HD 1280×800 pixeli), animată de puternicul chipset quad-core Nvidia Tegra 3 şi o cantitate de 1 GB memorie RAM. Suplimentar, utilizatorii sunt recompensaţi şi cu 25 dolari, credit pe care îl pot folosi la achiziţionarea de aplicaţii din magazinul Google Play. Printre altele, tableta cu greutate de 340 grame oferă conectivitate WiFi N, Bluetooth şi NFC, respectiv o cameră frontală de 1.2 MP pentru apeluri video.

Merită aşteptarea pentru tableta Nexus 7? Pentru răspunsul la această întrebare vă invităm să citiţi review-ul complet pentru tableta Google Nexus 7, publicat pe Go4it.ro.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult