Tableta Nexus 7 ar putea primi şi o versiune 3G!

03.09.2012
Tableta Nexus 7 ar putea primi şi o versiune 3G!

Primită cu entuziasm de fanii Android din lumea întreagă, tableta Nexus 7 are totuşi un neajuns greu de trecut cu vederea pentru cei care doresc mobilitate deplină: lipsa suportului 3G.

Tableta Nexus 7, curând şi în versiune 3G.

Din fericire pentru cei care au ezitat până acum să cumpere tableta Nexus 7 tocmai din cauza lipsei unei versiuni 3G, criticile par să fi ajuns şi la urechi care contează, apărând zvonuri ce anunţă iminenţa lansării unei noi tablete Nexus 7. Potrivit spionului aflat în ograda Asus, producătorul hardware a accelerat ritmul în care se lucrează la tableta Nexus 7 3G, în pregătire pentru lansarea ce ar urma să aibă loc peste aproximativ 6 săptămâni.

Momentan este prea devreme pentru a afla preţul de achiziţie, însă cu siguranţă acesta va fi la un nivel competitiv, caracteristic seriei de tablete Nexus 7.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult