Noile serii de tablete Galaxy Tab A şi Galaxy Tab E, surprinse în imagini neoficiale

01.03.2016
Noile serii de tablete Galaxy Tab A şi Galaxy Tab E, surprinse în imagini neoficiale

Samsung va lansa în perioada următoare noi modele de tablete pentru formatul de 7˝, dispunând de ecrane HD şi acces la internet 4G.

Seria Galaxy Tab A va avea drept reprezentant două tablete entry-level, cu suport WiFi şi 4G (opţional), echipate cu procesor la 1.3 GHz şi o cantitate de 1.5 GB memorie RAM.

Adresată copiilor, seria Galaxy Tab E încadrează ecranul cu o ramă mult mai lată, permiţând manevrarea mai uşoară, atât din poziţie orizontală cât şi verticală. Exceptând designul exterior, cele două serii de tablete ar urma să beneficieze de hardware identic, punând la dispoziţie 8GB memorie internă.

Completând lista preliminară cu specificaţii, avem şi un prim set de imagini neoficiale, prezentând cele două serii de tablete.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult