10 milioane de telefoane Galaxy S 4 vândute în mai puţin de o lună

23.05.2013
10 milioane de telefoane Galaxy S 4 vândute în mai puţin de o lună

Samsung este cel mai mare producător de telefoane şi smartphone-uri şi liderul incontestabil al platformei Android şi, ca orice lider, face ce ştie mai bine: vinde. Confirmând pronosticul făcut săptămâna trecut, compania a anunţat că vânzările telefonului Galaxy S 4 au atins cifra magică de 10 milioane de unităţi în mai puţin de o lună.

Lansat pe 27 aprilie, Galaxy S 4 a atins cifra de 10 milioane de unităţi vândute cu doar câteva zile înainte a împlini o lună de prezenţă pe piaţă. Ca de obicei, cifrele furnizate de Samsung sunt cele ale terminalelor vândute către distribuitori şi operatori, nu cele ajunse efectiv în mâinile utilizatorilor, dar performanţa este oricum impresionantă.

Vânzările vârfurilor de gamă Galaxy S subliniază evoluţia rapidă a companiei Samsung către poziţia dominantă de astăzi. Acum trei ani, Galaxy S a avut nevoie de şapte luni pentru a atinge cifra de 10 milioane de unităţi vândute. Succesorul său, Galaxy S II, a avut nevoie de cinci luni, iar modelul Galaxy S III a avut nevoie de numai 50 de zile.

Cu această ocazie, compania a anunţat că Galaxy S 4 va primi şi patru opţiuni coloristice începând din vară. Pe lângă actualele modele albe şi negre, telefonul Samsung va fi oferit şi în versiunile  Blue Arctic, Red Aurora, Purple Mirage şi Brown Autumn.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News