3 telefoane Samsung noi pentru melomani: i450, F330 şi F210

În ultima vreme anunţarea individuală a telefoanelor noi pare să fie de modă veche. Marii producători preferă acum să anunţe mai multe mobile odată. Or fi remarcat cei de la marketing că anunţarea mai multor modele simultan are un impact mai mare asupra utilizatorilor. Samsung adoptă şi ei această strategie şi ne dezvăluie 3 telefoane noi, ce vor putea fi găsite în magazinele din Europa chiar din această lună. Este vorba de modele i450, F330 şi F210.

SGH-i450

Noul smartphone dual-slider, i450, va fi lansat în Italia, spre deosebire de celelalte două modele pentru care producătorul coreean a ales Germania. Ca sistem de operare, acesta va avea, cum era de aşteptat, Symbian S60 3rd Edition cu Feature Pack 1.

Cel mai interesant element de contrucţie este sliding-ul în două sensuri, similar lui Nokia N95. Acţionat în sus, sliding-ul va scoate la iveală tastatura, în timp ce acţionarea în sens opus va surprinde utilizatorul cu un speaker Bang & Olufsen. Odată cu speaker-ul va fi activat şi ecranul multimedia cu funcţii touch. Ecranul este destul de mare, având 2.4 inch, la o rezoluţie de 240 x 320 pixeli.

i450

Iubitorii muzicii la purtător vor aprecia slotul microSD cu suport pentru carduri de până la 4 GB şi mufa de 3.5 mm pentru căşti.

Ca şi celelalte două modele, SGH-i450 dispune de o cameră foto de 2 MP. Pe partea frontală este prezentă şi camera secundară, dedicată convorbirilor video.

Samsung SGH-i450 va fi disponibil în două culori, alb şi albastru, fiind evaluat la 360 Euro.