Acesta ar putea fi noul Motorola RAZR cu ecran pliabil

21.01.2019
Acesta ar putea fi noul Motorola RAZR cu ecran pliabil

Cu foarte puţine excepţii, tehnologiile şi conceptele de design brevetate de producătorii smartphone nu sunt reprezentative pentru dispozitivele pregătite pentru lansare câteva luni sau ani mai târziu, designul produsului finit suferind numeroase modificări.

Totuşi, având în vedere faptul nu mai este timp pentru a dezvolta de la zero un telefon pliabil, este posibil ca brevetul să reflecte de fapt trăsăturile unui dispozitiv care există şi în realitate, măcar la stadiul de prototip.

Chiar dacă brevetul înregistrat pe numele Motorola Mobility nu menţionează numele RAZR, schiţele ataşate descriu un design cu multe asemănări celebrei serii de telefoane.

Potrivit unor informaţii obţinute de jurnaliştii publicaţiei The Wall Street Journal, Motorola intenţionează să dezvăluie un noul model RAZR nu mai târziu de luna viitoare, acesta urmând să fie un smartphone pliabil disponibil în serie limitată, la un preţ de aproximativ 1500 de dolari.

Comparat rivalului Galaxy F, noul Motorola RAZR ar avea drept atu designul retro preluat de la originalul flip-phone RAZR, adaptat pentru a funcţiona ca un folding-phone fără compromisuri.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult