Acesta ar putea fi prima fotografie cu LG G6 „în libertate” [FOTO]

03.02.2017
Acesta ar putea fi prima fotografie cu LG G6 „în libertate” [FOTO]

După mai multe leak-uri referitoare la designul lui LG G6 şi chiar câteva imagini în care am putut vedea un prototip, apare şi prima imagine cu o versiune care ar putea fi considerată „finală” a telefonului. Se pare că cineva are acces la acest model, confirmând odată cu designul exterior şi faptul că într-adevăr se va numi G6. Noul smartphone de top al companiei coreene este aşteptat la Mobile World Congress 2017 la sfârşitul lunii.

Se pare că LG G6 nu va beneficia de un corp unibody din metal şi nici de accesorii modulare. Imaginea descrie un smartphone cu spate negru lucios, nu foarte diferit faţă de cel al lui iPhone 7 în varianta Jet Black sau a modelului Galaxy S7 negru, lansat în luna decembrie a anului trecut. Este greu să intuim pe baza acestei imagini materialul din care este realizat spatele lui G6, însă opţiunile ar putea fi aluminiu, sticlă sau ceramică.

Sistemul dual-camera şi senzorul de amprentă sunt exact în aceleaşi locuri în care erau prezente şi pe prototipul pe care l-am văzut în urmă cu doar câteva zile. Încă nu am primit şi o fotografie cu partea din faţă a acestui model, însă ne putem aştepta la un display puţin mai înalt (format 18:9), margini subţiri şi o lipsă completă a butoanelor fizice sub acesta. Conform declaraţiilor unor reprezentanţi LG, noul flagship nu va beneficia de noul chipset Snapdragon 835, întrucât niciun producător nu va avea acces la acestea în viitorul apropiat. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult