Alcatel anunţă One Touch Star, un terminal Jelly Bean accesibil

14.02.2013
Alcatel anunţă One Touch Star, un terminal Jelly Bean accesibil

Alcatel a fost unul dintre producătorii celebri de telefoane mobile de acum un deceniu, însă compania nu a reuşit să migreze cu prea mare succes la epoca smartphone-urilor. Aceasta pare însă decisă să recupereze acest handicap şi, după ce a anunţat la începutul acestui an o serie de terminale mai interesante precum Idol şi Scribe, aceasta a dezvăluit şi un model mid-range.

Alcatel One Touch Star este un terminal Android 4.1 bazat pe o platformă hardware dual-core de origine necunoscută. Configuraţia hardware mai include o memorie RAM de 512 MB, o stocare internă 4GB, slot MicroSD, o camera foto de 5MP şi o cameră frontală VGA.

Terminalul oferă un ecran de 4” cu panou AMOLED şi rezoluţie de 800 x 480. Carcasa, disponibilă în versiuni negre, argintii şi roz, ascunde o baterie de 1500 mAh şi, dacă specificaţiile nu impresionează prea mult, acesta va fi o opţiune Jelly Bean rezonabilă pentru cei care nu doresc să plătească prea mult pe un terminal Android. Alcatel One Touch Star va fi prezentat pe larg în cadrul MWC 2013, terminalul urmând să ajungă pe pieţele europene la un preţ de circa 230€ într-un viitor apropiat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News