Allview a anunţat X2 Twin, versiunea Dual SIM mai ieftină a lui X2 Soul

Allview a anunţat X2 Twin, versiunea Dual SIM mai ieftină a lui X2 Soul

Compania autohtonă Allview a anunţat astăzi lansarea unui nou smartphone din gama sa X2, noul X2 Twin preluând o parte din trăsăturile modelului superior X2 Soul, dar oferind conectivitate Dual SIM şi specificaţii ceva mai modeste la un preţ mai mic.

Noul smartphone anunţat de Allview preia o bună parte din trăsăturile modelului X2 Soul, cum ar fi carcasa metalică acoperită pe ambele feţe cu Gorilla Glass 3, însă este ceva mai voluminos deoarece are o grosime de 7,95 milimetri.

Allview X2 Twin foloseşte un ecran cu o diagonală de 5”, rezoluţie de 1280 x 720 pixeli şi panou IPS. Platforma hardware este construită în jurul procesor MediaTek cu opt nuclee şi o frecvenţă de tact de 1,4 Ghz. Deşi nemenţionat, probabil că procesorul este un model MT6592M, care foloseşte nuclee Cortex-A7 şi un procesor grafic ARM Mali-450 MP4. Această soluţie integrată este secondată de 1 GB de memorie RAM, 8 GB de memorie internă şi un slot MicroSDHC.

Smartphone-ul oferă o cameră foto principală care foloseşte un senzor Sony cu rezoluţie de 8 MP şi un obiectiv F/2.0, în timp ce partenerul său frontal oferă un senzor de 2 MP. Pe lângă modemul 2G/3G Dual SIM, lista de specificaţii X2 Twin mai cuprinde conectivitatea Miracast, interfaţă Wi-Fi 802.11 b/g/n şi Bluetooth 4.0. Capacitatea bateriei nu a fost dezvăluită. Platforma software este Android 4.4

Allview X2 Twin va fi disponibil începând de astăzi la un preţ de 999 lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News