Allview a lansat smartphone-ul P9 Energy, despre care spune că oferă autonomie de până la patru zile

28.09.2016
Allview a lansat smartphone-ul P9 Energy, despre care spune că oferă autonomie de până la patru zile
Allview a lansat pe piaţa locală smartphone-ul P9 Energy, care atrage atenţia prin faptul că vine cu un acumulator de 5.000 mAh, într-o carcasă cu o grosime de 8,2 mm. Compania susţine că acesta oferă o atonomie de până la patru zile în regim de utilizare uşoară şi de trei zile în regim de utilizare normală. 
 
Terminalul include tehnologia de încărcare rapidă a bateriei MediaTek Pump Express+, care reduce cu până la 60% timpul de încărcare.
 
P9 Energy7 are ecran Full HD AMOLED cu diagonala de 5,5 inchi, 4 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 64 GB (plus slot pentru card microSD cu capacitate maximă de 128 GB) şi rulează Android 6.0 Marshmallow. Chipsetul este modelul octa-core Mediatek helio P10. Camera principală are senzor de 13 MP, iar cea frontală de 8 MP.

Allview a lansat şi două versiuni mai ieftine ale P9 Energy. Este vorba de P9 Energy Lite şi P9 Energy mini. Cele două modele au în comun acumulatorul de 4.000mAh şi se diferenţiază prin dimensiunile ecranelor: 5.3 inchi, respectiv 5 inchi. În plus, P9 Energy mini dispune de capace în trei culori diferite – albastru, gold şi mocha gold – care pot fi achiziţionate separat. 
 
Cele trei smartphone-uri din seria P9 Energy sunt disponibile la precomandă, la următoarele preţuri: P9 Energy – 1.899 lei, P9  Energy Lite – 1.199 lei şi P9 Energy mini – 949 lei. Livrarile vor începe în a doua jumătate a lunii octombrie.
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult