Allview lansează E2 Living, un telefon dual SIM ieftin cu Android, GPS şi suport 3G

14.05.2014
Allview lansează E2 Living, un telefon dual SIM ieftin cu Android, GPS şi suport 3G

E2 Living completează oferta Allview de telefoane Android cu preţ accesibil. Telefonul cu design suplu şi elegant oferă ecran IPS de 4”, difuzoare stereo orientate în faţă şi chipset cu procesor dual-core la 1.3GHz.

Ecranul cu rezoluţie 480×800 este integrat cu interfaţa touch capacitivă şi scutul din sticlă de protecţie, obţinând astfel unghiuri de vizibilitate generoase, apropiate soluţiilor smartphone de top. Experienţa avută cu sistemul Android 4.2.2 Jelly bean este sprijinită cu o platformă având 512MB memorie RAM, CPU dual-core bazat pe nuclee Cortex-A7 şi GPU din seria Mali-400MP. În afară de memoria internă de 4GB, terminalul include şi un slot microSD care permite extinderea spaţiului de stocare cu până la 32GB.

Allview E 2 Living

Allview E2 Living oferă cameră foto de 3.2MP cu blitz LED şi funcţie de filmare HD, cameră frontală pentru apeluri video, modul radio FM şi receptor GPS care poate fi utilizat împreună cu software-ul pentru navigaţie Sygic. Opţiunile pentru conectivitate includ acces la reţele WiFi N şi 3G HSPA+, respectiv suport Bluetooth 4.0 pentru accesorii wireless.

Special pentru telefonul E2 Living, Allview a inclus 3 teme de interfaţă exclusive: Living, Young şi Base. Tema Living este interactivă şi se bazează pe o încăpere virtuală în care se regăsesc shortcut-uri către aplicaţiile cele mai utilizate: televizorul oferă acces către galeria video, joystick-ul către magazinul de aplicatii, globul terestru către browser, camera către aplicaţia foto şi player-ul către muzică. 

Telefonul oferă funcţie de editare foto dedicata amatorilor de selfie-uri şi un player audio cu interfaţă modernă. Utilizatorii pot opta între patru moduri de deblocare a ecranului.

E2 Living va fi disponibil in culorile alb si negru si poate fi achiziţionat din magazinele partenere incepând cu data de 19 mai la preţul de 449 lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult