Accesorii pentru iPhone, dar nu de la Apple

03.07.2007
Accesorii pentru iPhone, dar nu de la Apple

Nu a trecut nici măcar o săptămână de la apariţia primului telefon Apple şi, diverşi producători (third-party după cum sunt denumiţi generic) au lansat deja accesorii pentru acesta.

Miniot, o companie despre care nu se ştie nimic pe la noi, propune celor obişnuiţi cu luxul o carcasă din lemn de mahon, care în plus sporeşte şi rezistenţa la şocuri a echipamentului. Şi cum putea fi denumită carcasa altfel decât iWood. Aceasta dispune de un înveliş de policarbonat pentru ecran care îi conferă o oarecare protecţie, dar care nu îi influenţează capacitatea tousch-screen a sa. Şi dacă tot ai inscripţionat numele pe pragul maşinii din serie limitată de ce să nu îl ai şi pe spatele telefonului, căci Miniot oferă această posibilitate.

iWood

Un producător hotărât în a face afaceri cu accesorii pentru iPhone este Belkin. Pe site-ul oficial regăsim carcase din acril pentru protecţia „preţiosului de 599$”, tocuri de piele, cabluri şi mufe adaptoare. Dar cel mai interesant este „Sport Armband”, o bandă cu care îţi porţi iPhone-ul pe braţ în timp ce faci sport. Ciudat este că pe site-ul oficial scrie că accesoriile se lansează în Europa, Asia şi Australia, zone unde iPhone nu este disponibil momentan; să sperăm că ştiu ei ceva şi noi nu…

iPhone Sport Armband

Griffin Technology se rezumă la un singur produs, dar de mare ajutor: un încărcător de maşină. În plus, echipamentul oferă un port USB prin care se realizează conexiunea dintre notebook şi iPhone în timp ce acesta din urmă se încarcă.

Griffin Technology

Urmărește Go4IT.ro pe Google News