Orange stuff: lista “horror” a preţurilor pentru iPhone 3G

21.08.2008
Orange stuff: lista “horror” a preţurilor pentru iPhone 3G

După ce ieri am aflat primele detalii referitoare la preţurile iPhone 3G, astăzi a sosit timpul să publicăm lista detaliată comunicată de Orange, operatorul de telefonie care va comercializa, începând cu 22 august, Apple iPhone 3G în România.

iPhone 3G

Aşa cum veţi vedea, costurile telefonului Apple pe meleagurile ţării noastre nu au nicio tangenţă cu cele anunţate de Steve Jobs în cadrul grandiosului eveniment WWDC ce a avut loc în luna iunie a acestui an. Vă mai amintiţi ce spunea pe acolo? “… the price is a maximum of 199 $, all around the world”, “iPhone 3G will be accesible to almost everyone” etc.

Lista preturilor pentru iPhone 3G

Desigur, Orange probabil consideră că România nu face parte din “the world”, astfel că a stabilit nişte preţuri “extraterestre”, la care se adaugă opţiunile de date, la fel de piperate. Puteţi să vă convingeţi privind lista de mai sus. Dacă faceţi o socoteală, veţi observa că în doi ani veţi plăti cel puţin 1000 de Euro pentru un iPhone 3G, alături de serviciile de voce şi date incluse. Se pare că atunci când ai peste 5 milioane de abonaţi în România este posibil orice. Aşteptăm de la Orange şi alte “oferte” la fel de atractive.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News