Apple iPhone 4S – un milion de precomenzi în primele 24 de ore

10.10.2011
Apple iPhone 4S – un milion de precomenzi în primele 24 de ore

Deşi a dezamăgit milioane de fani Apple, dornici să pună mâna pe un iPhone 5 cu totul nou şi nu doar o versiune îmbunătăţită de iPhone 4, iPhone 4S reuşeşte să bată recorduri în materie vânzări, fiind comandat într-un număr record încă din ziua lansării.

Apple iPhone 4S

Astfel, dacă iPhone 4 a fost comandat în 600.000 de exemplare în primele 24 ore de la lansare, iPhone 4S aproape că dublează această cifră, strângând mai mult de un milion de comenzi în acelaşi interval de timp.

Performanţa este cu atât mai impresionantă, fiind vorba de precomenzi pentru un produs care încă nu este disponibil în stocurile magazinelor, la care doritorii vor trebui să aştepte încă cel puţin o săptămână-două pentru efectuarea livrării.

Aparent, succesul nesperat de care se bucură iPhone 4S a venit încă dinaintea tragicului anunţ ce vestea moartea co-fondatorul Apple şi creatorul iPhone ca şi concept, Steve Jobs. Dacă succesul de care se bucură iPhone 4S este o veritabilă poveste de succes, sau doar o reacţie nostalgică de moment venită din partea fanilor Apple, rămâne de văzut.

Cert este că Apple a reuşit încă odată să obţină volume record de vânzări pentru un produs îndelung aşteptat, iar asta fără a răspunde întocmai aşteptărilor publicului, dornic de ceva mai mult decât un iPhone 4S cu îmbunătăţiri.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News