Iată cum ar arata iPhone 5 dacă filmele SF ar deveni realitate

31.08.2011
Iată cum ar arata iPhone 5 dacă filmele SF ar deveni realitate

Oricât de sofisticat ar părea noul telefon iPhone 5 de la Apple, descoperirea de noi tehnologii sau poate doar perfecţionarea celor existente va demonstra că întodeauna rămâne loc pentru mai bine.

Având drept limită doar propria imaginaţie, cei de la aatma STUDIO şi-au propus să creeze un iPhone 5 ideal, adus aproape de perfecţiune în mediul virtual.

Puţin mai gros decât un card de credit şi cântărind câteva zeci de grame, iPhone-ul viitorului include un ecran holografic şi tastatură laser, perfect integrate cu interfaţa clasică a sistemului de operare iOS.

Tastatura cu proiecţie laser există deja, la fel şi tehnologia necesară pentru generarea de imagini holografice. Ambele invenţii necesită însă investiţii serioase pentru miniaturizarea componentelor şi adaptare pentru producţia în masă la preţuri competitive.

iPhone 5 cu siguranţă nu va arăta aşa, iar calităţile demonstrate în filmuleţ probabil se vor lăsa aşteptate timp de încă cel puţin câteva generaţii iPhone. Exerciţiul de imaginaţie este însă binevenit, arătând cât de mult poate fi îmbunătăţit un iPhone 5 al zilelor noastre.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult