Apple ar putea anunţa noi dispozitive iPhone, iPad şi Apple TV în septembrie

10.08.2015
Apple ar putea anunţa noi dispozitive iPhone, iPad şi Apple TV în septembrie

Zvonurile despre noile smartphone-uri Apple au tot circulat pe internet în ultimele luni, însă abia acum aflăm primele veşti despre momentul în care le vom vedea în mod oficial. Cele mai noi zvonuri sugerează că suntem la doar o lună distanţă de un eveniment al companiei americane în care vom vedea noile modele de iPhone, alături de variante îmbunătăţite ale tabletelor iPad şi Apple TV.

Business Insider sugerează că evenimentul va avea loc pe data de 9 septembrie. Aici vom vedea noul iPhone 6S, care deşi se zvoneşte că va fi aproape identic la exterior cu modelul de pe piaţă, acesta va integra hardware mai puternic şi noua tehnologie Force Touch. De asemenea, un nou model de iPad, varianta Pro cu display de 12”, ar putea să îşi facă debutul în cadrul acestui eveniment, alături de un nou Apple TV cu suport pentru aplicaţii din App Store. Dacă într-adevăr vom vedea în septembrie toate aceste noutăţi, este posibil ca cel de-al doilea eveniment din toamnă, care avea loc de obicei în luna octombrie să nu mai fie organizat anul acesta.

Desigur, Apple este o companie foarte secretoasă, iar aceste detalii nu pot fi confirmate în mod oficial. Cert este că o noi generaţii de smartphone-uri Apple vor veni în fiecare an, alături de noi tablete iPad şi noi modele Apple TV. Dacă data evenimentului va fi sau nu 9 septembrie, rămâne de văzut, întrucât Apple trimite invitaţiile către evenimente abia cu o săptămâna sau două în avans.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult