Apple pregăteşte stocuri uriaşe de telefoane iPhone 6s, anticipând vânzări record

09.07.2015
Apple pregăteşte stocuri uriaşe de telefoane iPhone 6s, anticipând vânzări record

Potrivit dezvăluirilor făcute de publicaţia The Wall Street Journal, citând surse apropriate partenerilor Apple din China, compania din Cupertino a comandat stocuri uriaşe de telefoane iPhone 6s, anticipând o lansare cu vânzări record şi un parcurs fulminant cel puţin până la finalul acestui an.

Potrivit zvonurilor circulate până acum, seria de telefoane iPhone 6s se prezintă cu un design aproximativ identic seriei iPhone 6 pe care o înlocuieşte. Telefonul va fi disponibil în variantă iPhone 6s cu ecran de 4.7˝ şi iPhone 6s Plus cu ecran de 5.5˝. Ambele variante vor beneficia de un chipset mai performant, cu modem LTE mai rapid.

Apple pregăteşte stocuri uriaşe de telefoane iPhone 6s, anticipând vânzări record

iPhone 6s este aşteptat să ofere un nou ecran cu tehnologie Force Touch şi cameră foto de 12MP cu funcţie de filmare 4K.

Aparent, doar o versiune îmbunătăţită a modelului deja lansat, iPhone 6S este privit cu optimism de compania americană, care ar fi plasat furnizorilor comenzi de 85-90 milioane unităţi, ce ar trebui să fie livrate până la finalul acestui an. Momentan, nu este clar cum va fi împărţit stocul de telefoane între exemplare iPhone 6s şi iPhone 6s Plus, sau rezervele pregătite pentru evenimentul de lansare indicat în unele zvonuri cu data de 18 septembrie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult