Apple promite produse complet noi începând din toamnă, dar nu şi un iPhone mai mare

24.04.2013
Apple promite produse complet noi începând din toamnă, dar nu şi un iPhone mai mare

Odată cu rezultatele financiare anunţate ieri seară, Tim Cook a afirmat că Apple pregăteşte o serie de produse noi care vor face parte din alte categorii decât cele devenite tradiţionale. Acestea vor fi lansate începând din această toamnă iar noutăţile vor continua sa apară până spre sfârşitul anului viitor.

În acest moment, catalogul Apple include telefoane mobile, tablete, laptopuri, sisteme desktop, staţii de lucru, playere multimedia portabile şi centrul multimedia Apple TV, nefiind prea clar care vor fi direcţiile noi către care se va îndrepta Apple.

Una ar putea fi cea a accesoriilor inteligente, zvonurile referitoare la un posibil ceas inteligent circulând de ceva vreme. Aceste produse sunt analizate în prezent şi de alte companii, dintre acestea Google făcând deja un pas concret cu ochelarii Glass, iar interesul Apple s-ar putea orienta în această direcţie.

Televizorul Apple este iar un produs zvonit de multă vreme, şi se pare că cei din Cupertino experimentează deja cu mai multe modele. Sarcina de a aduce ceva cu adevărat inovator în acest domeniu, după cum Apple ne-a obişnuit, este însă una foarte dificilă şi ar putea la fel de bine să nu se concretizeze într-un produs comercial.

Dacă nu putem ghici încă ce ne pregăteşte Apple pentru viitorul apropiat, ştim deja ce nu ne pregăteşte: un iPhone mai mare. Tim Cook a afirmat că ecranele mai mari implică anumite concesii pe care compania nu este pregătită să le facă în acest moment, şi că Apple se va concentra pe calitate în detrimentul cantităţii.

Nu trebuie să uităm însă că acelaşi lucru a fost afirmat şi despre dimensiunile de 3,5”, respectiv 9,7”, ale ecranelor produselor iPhone şi iPad. Această optică nu a împiedicat ulterior lansare unui telefon cu ecran de 4” şi a unei tabletele cu ecran de 7,9”, deci putem speră într-o bună zi vom putea vedea un iPhone mai mare, doar că acest lucru nu se va petrece prea repede.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News