Apple va asigura doar stocuri limitate de telefoane iPhone 7 pentru lansarea din magazine

15.09.2016
Apple va asigura doar stocuri limitate de telefoane iPhone 7 pentru lansarea din magazine

Tradiţionalele cozi în faţa centrelor Apple Store, unde cei mai entuziaşti fani iOS se aliniază pentru a se număra printre primii beneficiari ai ultimului model iPhone anunţat de compania din Cupertino ar putea fi justificate anul acesta, cei veniţi mai târziu riscând să fie trecuţi pe liste de aşteptare destul de lungi.

Potrivit informaţiilor furnizate chiar de Apple, cumpărătorii care sperau să poată intra începând de vineri într-un magazin Apple Store şi să plece cu un exemplar iPhone 7 achiziţionat pe loc ar putea fi dezamăgiţi, stocurile de telefoane iPhone 7 disponibile fără rezervare prealabilă urmând să fie foarte limitate. Mai mult decât atât, inventarul pentru modelul iPhone 7 Plus este deja epuizat la toate variantele de culoare, achiziţionate în timpul campaniei de pre-comandă online. Acelaşi lucru este valabil şi pentru ediţia Jet Black a modelului iPhone 7, produs oricum în serie limitată.

Potrivit reprezentanţilor companiei, noile iPhone 7 şi iPhone 7 plus pot fi achiziţionate în orice variantă de culoare şi configuraţie direct din portalul apple.com, comenzile urmând să fi e onorate pe măsură ce stocul de produse va fi suplimentat. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult