Aşa arată iPhone 5 complet asamblat?

Aşa arată iPhone 5 complet asamblat?

Privind pozele cu ceea ce pare a fi un iPhone next-gen complet asamblat, putem trage două concluzii: iPhone 5 este cel mai mare telefon Apple de până acum şi echipa responsabilă de designul său a cam rămas în pană de idei, creând un smartphone care se aseamănă cam mult cu predecesorul său, iPhone 4S.

Apple iPhone 5 - vedere faţă

Pozele oferite de iLab Factory, furnizor chinez de componente, ilustrează un smartphone complet asamblat, ce pare a fi reprezentantul sau măcar prototipul următoare generaţii Apple iPhone. În lipsa unor informaţii oficiale din partea Apple este greu de spus dacă exemplarul din imagine este un telefon veritabil sau un fals bine realizat, însă informaţiile circulate la bursa zvonurilor par să confirme prima variantă.

În poză putem observa noul conector pentru staţie de andocare, micşorat pentru a face loc unui set de difuzoare mai puternice. Ecranul este înalt şi considerabil mai mare decât la iPhone 4S, iar pe spate carcasa păstrează un design cât se poate de plat, ce înlocuieşte suprafeţele din sticlă cu finisaje din aluminiu şlefuit.

Apple iPhone 5 - vedere spate

Rămâne de văzut dacă stilul de design tradiţional, folosit la exemplarele iPhone cu ecran de 3.5 inch, va reuşi să convingă şi în noua formă extinsă, adaptată pentru ecranul wide cu diagonală mărită.

În filmuleţul de mai jos avem şi o prezentare video cu ceea ce pare a fi carcasa de culoare neagră a lui iPhone 5, fără ramă cu aspect metalic şi spatele vopsit negru. În realitate, ar putea fi vorba de un mulaj pre-producţie al carcasei, de calitate inferioară produsului comercial.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult