ASUS livrează ROG Phone, telefonul său de gaming, într-o valiză imensă

13.09.2018
ASUS livrează ROG Phone, telefonul său de gaming, într-o valiză imensă

ASUS ROG Phone este unul dintre cele mai ambiţioase smartphone-uri anunţate până în prezent, cu un preţ mai mare chiar şi decât cel al noilor iPhone-uri XS şi XS Max. În timp ce acest dispozitiv poate fi cumpărat independent, ASUS va oferi şi un pachet complet, care va include toate accesoriile necesare pentru a putea rula jocuri în orice fel de condiţii. Se pare însă că va exista şi o ediţie foarte limitată, noi imagini scăpate pe internet sugerând că va fi livrată într-o… valiză.

Imaginile ataşate au fost publicate pe internet de publicaţia taiwaneză ePrice, care a primit terminalul la review alături de toate accesoriile sale într-un pachet mare, voluminos şi greu. Aceasta este sub formă de valiză de transport, de genul cărora pe care le-ai putea pune la cală într-un avion, cu exterior dur, pentru a proteja conţinutul.

În valiză sunt incluse toate cutiile pentru telefon şi fiecare accesoriu în parte, accesorii care sunt multe la număr. Există inclus în pachetul telefonului un cooler cu luminiţe RGB, un dock pentru utilizarea în mod desktop, alături de un display, tastatură şi mouse, un adaptor wireless 801.11ad pentru afişarea în timp real pe un televizor, un gamepad cu butoane, cât şi un dock cu display secundar. Preţul întregul pachet depăşeşte 2.000 de euro.

Aceasta nu este prima dată când ASUS livrează produse în valiză, modelele sale de laptop-uri ROG experimentale, cu răcire pe lichid, fiind livrate într-un pachet similar, cu toate accesoriile necesare, precum cele două adaptoare de priză necesare pentru rularea la performanţă maximă.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult