Asus ROG Phone 2, primul smartphone cu Snapdragon 855 Plus, apare în poze-spion

16.07.2019
Asus ROG Phone 2, primul smartphone cu Snapdragon 855 Plus, apare în poze-spion

ROG phone, unul dintre cele mai reuşite telefoane de gaming din 2018, are parte de o continuare pe măsură, Asus combinând designul exterior îndrăzneţ cu performanţele unui chipset de ultimă generaţie.

Deşi nelansat, Asus ROG Phone 2 apare deja în poze-spion publicate în paginile reţelei de socializare Weibo, afişând o ramă tradiţională ce lasă în jurul ecranului spaţiu pentru difuzoare stereo şi o cameră frontală care nu pătrunde pe suprafaţa de afişare. În imagini poate fi întrezărită şi noua interfaţă ROG UI, cu set personalizat de icon-uri pentru aplicaţii.

Potrivit zvonurilor de până acum, ROG Phone 2 dispune de un ecran cu rată de refresh la 120 Hz (faţă de 90Hz la modelul anterior), selectabilă între valorile 60-90-120 Hz. Opţiunea alegerii ratei de refresh poate avea legătură cu economisirea bateriei şi compatibilitatea cu anumite jocuri neoptimizate pentru ecrane ultra-rapide.

Din păcate, exceptând folosirea chipsetului Snapdragon 855 Plus, cu aproximativ 15% mai rapid în jocuri 3D decât versiunea standard non-Plus, restul detaliilor rămân incerte.

Asus a programat deja un eveniment ROG pentru data de 23 iulie, fiind şanse mari ca printre elementele de atracţie să se regăsească şi noul ROG Phone 2.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult