BlackBerry KEY2, disponibil în Romania

Autori: Aurelian Mihai, Cătălin Niţu 31.07.2018
BlackBerry KEY2, disponibil în Romania

BlackBerry KEY2 este primul smartphone al producătorului canadian echipat cu sistem dual-camera. Dispozitivul oferă o evaluare generală a securităţii dispozitivului, precum şi o modalitate simplă de a vedea modul în care aplicaţiile pot accesa datele personale.

BlackBerry KEY2 este disponibil în oferta Vodafone România cu preţul de 39 euro la abonamentul Red 39. Alternativ, noul smartphone poate fi achiziţionat şi la pachet retail cu preţul de 649 euro. BlackBerry KEY2 include facilităţi de securitate avansate, cum ar fi browserul Firefox Focus dezvoltat de Mozilla, care permite sesiuni de navigare web nedetectabile.

Camera foto de 12MP îmbunătăţeşte reglarea automată a balansului de alb, dispune de auto focus mai rapid şi o stabilitate a imaginii mai bună. În ceea ce priveşte designul, smartphone-ul are un cadru din aluminiu care combină o tastatură inteligentă reproiectată cu un ecran tactil de 4.5”.

BlackBerry KEY2  este livrat cu versiunea Android 8.1 Oreo şi include un acumulator de 3500 mAh, asistat cu funcţie de încărcare rapidă şi alte optimizări menite să crească autonomia oferită. Configuraţia include procesor octa-core, 6GB memorie RAM şi 64GB capacitate de stocare.

 

Tags: