BlackBerry Storm 2 va fi comercializat de Vodafone

11.08.2009
BlackBerry Storm 2 va fi comercializat de Vodafone

Cei de la RIM sunt foarte bine văzuţi în Statele Unite, însă în Europa nu se pot lăuda cu o cotă prea mare de piaţă. De aceea, compania americană dă din ce în ce mai multă importanţă bătrânului continent şi îşi aduce dispozitivele şi pe pieţele noastre. Cel mai nou exemplu este BlackBerry Storm 2 care va face parte din oferta Vodafone.

BlackBerry Storm 2

BlackBerry Storm 2 seamănă foarte mult cu primul dispozitiv din serie. Şi nu doar în ceea ce priveşte construcţia, ci şi pe partea de dotări tehnice. De fapt, singura diferenţă este suportul Wi-Fi, pe care BlackBerry Storm 2 îl oferă.

Spre deosebire de versiunea comercializată în America, BlackBerry Storm 2 va veni în Europa cu versiunea 5.0 a sistemului de operare BlackBerry, care nu este cea mai nouă. În Statele Unite, BlackBerry Storm 2 are la bază versiunea BlackBerry OS 5.1.

BlackBerry Storm 2

Informaţiile şi imaginile cu BlackBerry Storm 2 nu provin de la producător, ci dintr-o „sursă de încredere”. Conform acestei surse, BlackBerry Storm 2 urmează să apară în oferta Vodafone în luna octombrie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News