Cyberphone: un iPhone 11 Pro „de lux”, făcut să arate ca o Tesla Cybertruck. Costă cât 10% din preţul maşinii

30.01.2020
Cyberphone: un iPhone 11 Pro „de lux”, făcut să arate ca o Tesla Cybertruck. Costă cât 10% din preţul maşinii

Caviar, compania rusească responsabilă pentru cele mai scumpe iPhone-uri de pe piaţă, decorate cu aur şi diamante şi chiar ceasuri mecanice complet funcţionale, are acum o nouă serie de iPhone-uri 11 Pro. Este vorba despre Cyberphone, o serie limitată de dispozitive iPhone 11 Pro şi 11 Pro Max, inspirată de noua maşină Tesla Cybertruck. Evident, design-ul exterior este foarte „pătrăţos” şi vine într-o culoare similară cu cea a noii maşini a lui Elon Musk.

Cyberphone nu este un simplu iPhone 11 Pro cu o carcasă puţin diferită, se pare. Noua carcasă este din titan, cu o singură bucată mică de sticlă în partea de sus. Acest lucru înseamnă că rezistenţa telefonului este cu mult îmbunătăţită faţă de versiunea originală. Şi aplicaţiile practice ale lui Cyberphone nu se opresc aici. Acesta vine şi cu un accesoriu foarte interesant: o bucată de titan care poate să acopere ecranul pentru protecţie, sau care poate servi drept suport vertical pentru telefon atunci când este pliată. De altfel, protecţia pentru ecran este permanent ataşată de telefon.

Întreaga carcasă a telefonului a fost complet refăcută. Marginile telefonului sunt colţuroase, butoanele sunt mult mai proeminente, iar camerele foto nu mai au o denivelare dublă, doar lentilele camerelor fiind ieşite în relief. Judecând după butonul pentru funcţia „silent”, Cyberphone pare să fie o simplă carcasă de protecţie din titan aplicată permanent peste telefon.

Seria limitată Cyberphone va consta în doar 99 de unităţi de telefoane iPhone 11 Pro şi 11 Pro Max, care vor fi produse la comandă. Modelul de bază, un iPhone 11 Pro cu 64 GB stocare porneşte de la 5.265 dolari, însă preţurile pentru celelalte modele sunt afişate doar la cerere. Probabil că cel mai scump model nu va depăşi 10.000 de dolari, adică de 7 ori mai mare decât al celui mai scump iPhone 11 Pro Max de la Apple.

Dacă deja aţi dat comandă de Cybertruck şi vreţi să aveţi şi un telefon care să „se asorteze” cu maşina, Cyberphone de la Caviar pare să fie singura alegere disponibilă pe piaţă. Desigur, pentru a putea face asta trebui să vă şi permiteţi să daţi 10% din preţul de pornire al maşinii pe un telefon.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult