Deja anunţatul HTC One SV va ajunge şi în Europa

08.11.2012
Deja anunţatul HTC One SV va ajunge şi în Europa

Pe lângă produsele noi care poartă celebrul nume Desire, dar care se adresează acum sectoarelor mid-range şi low-end, HTC a îmbogăţit şi familia One cu nou membru: One SV.

Prezentat acum câteva zile în cadrul unui eveniment care a avut la în Singapore, terminalul a fost anunţat iniţial pentru pieţele din Australia şi ţara care a găzduit evenimentul, însă producătorul a actualizat pagina cu specificaţii a acestuia şi printre acestea se regăseşte specificată şi Europa, terminalul devenind astfel relevant şi pentru noi.

Noul HTC One SV este bazat pe o platformă Qualcomm Snapdragon S4 Plus tactată la 1,2GHz, cel mai probabil un MSM8930, care include un nucleu dual-cre Krait tactat la frecvenţa susmenţionată şi un procesor grafic Adreno 305. Terminalul oferă un ecran S-LCD 2 cu diagonală de 4,3″ şi o dezamăgitoare rezoluţie de 800 x 480 pixeli.

La fel ca modelele de vârf One X şi One X+, noul One SV foloseşte o carcasă fabricată din policarbonat, oferă procesare audio Beats şi procesorul de imagine ImageSense, acesta din urmă motorizând camera foto cu senzor BSI de 5MP şi diafragmă F2.0. Aceasta este însoţită de un partener frontal pentru mesagerie video, acesta folosind tot un senzor BSI cu rezoluţie de 1,2MP.

Terminalul va oferi o memorie RAM cu o capacitate de 1GB şi o stocare internă de 8GB care poate fi extinsă cu un card MicroSD. Mai interesant este însă modului radio, care oferă şi conectivitate LTE şi este compatibil cu toate standardele europene – 800MHz, 1800MHZ şi 2600MHz. Lista dotărilor mai include un modul wireless dual-band 802.11 a/b/g/n,i un receptor GNSS cu suport GPS şi GLONASS şi o baterie cu o capacitate de 1800 mAh.

HTC nu a comunicat decât data de lansare pentru Singapore şi Australia, unde terminalul va fi disponibil din decembrie, pentru Europa neexistând în acest moment informaţii sigure.

HTC One SV

Urmărește Go4IT.ro pe Google News