Despre disponibilitatea lui HTC One Google Edition în magazine

Despre disponibilitatea lui HTC One Google Edition în magazine

HTC încă nu pare să fi lăsat în urmă problemele care au limitat disponibilitatea în magazine a modelului său de top, HTC One. Potrivit unor informaţii rămase deocamdată neconfirmate, aceleaşi restricţii se aplică şi în cazul variantei HTC One Google Edition, numai că pentru a da impresia că situaţia se află totuşi sub control producătorul ar putea anunţa disponibilitatea în serie limitată.

HTC One Google Edition ar putea fi disponibil iniţial doar într-o serie limitată de 50000 exemplare

Aşteptat spre jumătatea acestei veri, HTC One Google Edition va fi aproape imposibil de găsit în stocurile magazinelor, mai ales că potrivit unei surse apropiate companiei, HTC va livra iniţial doar 50.000 exemplare din seria HTC One Google Edition, reprezentând aproximativ 1% din volumul pregătit pentru vânzare în acest an.

Adresat în special fanilor Android care doresc un dispozitiv livrat cu o versiune neatinsă de Android, lipsită interfaţa Sense 5 sau alte modificări de ordin software, HTC One Google Edition are potenţialul unui aport consistent pentru profitul obţinut de HTC cu modelul One, însă numai dacă producătorul va reuşi să răspundă în timp util cererii venite din piaţă.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult