Dimensiunile telefoanelor Galaxy S8 şi S8 Plus, confirmate de un furnizor pentru carcase de protecţie

16.01.2017
Dimensiunile telefoanelor Galaxy S8 şi S8 Plus, confirmate de un furnizor pentru carcase de protecţie

Ştim deja despre Galaxy S8 că va oferi un ecran semnificativ mai mare decât actualul model Galaxy S7 edge, însă impactul acestei schimbări asupra dimensiunilor carcasei a rămas deschis speculaţiilor, până acum.

Dimensiuni Samsung Galaxy S8: 140.14 x 72.2 x 7.3mm

Potrivit datelor puse la dispoziţie de un fabricant de carcase de protecţie, modelul Galaxy S8 Plus va fi mai înalt şi semnificativ mai lat decât actualul vârf de gamă, Samsung optând pentru folosirea unui ecran cu o diagonală aparentă de 6.3” atunci când este privit direct din faţă, sau chiar mai mult dacă luăm în calcul şi marginile curbate extinse peste lateralul carcasei.

Dimensiuni Samsung Galaxy S8 Plus: 152.38 x 78×51 x 7.94mm

Modelul standard Galaxy S8 păstrează ecranul curbat, acomodat însă într-o carcasă ceva mai scundă decât întâlnim la modelul S7 edge şi aproape la fel de lată. Totuşi, şi acesta este puţin mai mare decât actualul model Galaxy S7 cu ecran plat, însă compensează oferind mai mult spaţiu util pe ecran.

Din păcate exceptând folosirea puţin probabilă a unui conector microUSB 2.0 în locul celui USB-C, diagramele furnizate nu spun nimic despre capacitatea acumulatorului găzduit la interior.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult