Doogee Mix 2, un gigant cu patru camere foto şi display edge-to-edge

04.10.2017
Doogee Mix 2, un gigant cu patru camere foto şi display edge-to-edge

Lansat în luna iunie, Doogee Mix a atras atenţia cu designul său îndrăzneţ şi preţul sub 200 dolari, succesul obţinut motivând pregătirea unui nou produs cu dotări tehnice superioare.

Mai mult decât un upgrade, Doogee Mix 2 se prezintă cu un design complet diferit, centrat în jurul unui ecran cu rată de aspect 18:9, curbat pe ambele laturi. Livrat de Samsung, ecranul cu tehnologie AMOLED redă imagini cu rezoluţie 2160×1080 pixeli.

În loc să elimine complet rama superioară, Doogee Mix 2 optează pentru un design simetric care permite acomodarea unui număr de senzori deasupra ecranului, cât şi a unui sistem dual camera optimizat pentru poze de grup. Acesta include un senzor de 8MP cu lentile standard (deschidere 88°) şi o a doua cameră cu lentile wide (deschidere 130°).

Doogee laudă şi capabilităţile pentru recunoaştere facială ale noului smartphone, mergând până la a declara despre Doogee Mix 2 că este primul telefon Android care „foloseşte recunoaştere facială pentru a debloca întregul ecran”. Ţinând cont de faptul că funcţia de recunoaştere facială s-a aflat pe lista dotărilor Android încă de la versiunea Ice Cream Sandwich, rămâne de văzut la ce anume s-a referit producătorul chinez.

La interior, configuraţia bazată pe chipsetul MediaTek Helio P25 nu se poate ridica la pretenţiile unui Galaxy S8, însă cantitatea de 6GB memorie RAM ar trebui să ofere o experienţă în utilizare cât se poate de lină.

Necesarul de energie pentru ecranul de 5.99” este asigurat cu un acumulator de 4060 mAh, asistat cu funcţie de încărcare rapidă şi conector USB-C. Fără ieşire dedicată pentru căşti, Doogee Mix 2 va fi livrat cu un adaptor USB-C la jack 3.5 mm, inclus în pachetul cu accesorii.

Doogee Mix 2 ar putea fi dezvăluit oficial chiar în această lună, însă data exactă de lansare nu este cunoscută, deocamdată.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult