Cel mai negru coşmar al lui Steve Jobs: iPhone cu Google Android

De când iPhone este produsul numărul 1 al celor de la Apple, s-a schimbat şi importanţa inamicilor companiei din Cupertino. Cel mai mare duşman nu mai este Microsoft, ci Google. Da, Google, cei care au îndrăznit să atenteze la o bucăţică din cota de piaţă a telefoanelor mobile, după ce şi Apple a intrat în horă.

Aşa se face că Google Android instalat pe un produs Apple, în speţă iPhone, este un afront mult mai grav adus oamenilor lui Steve, decât instalarea unui sistem de operare Microsoft. Şi da, exact asta a realizat un posesor de iPhone.

În ultimii ani au circulat o mulţime de imagini şi înregistrări video false care susţineau că Android-ul a fost instalat pe iPhone. De data asta, coşmarul lui Steve Jobs a devenit realitate.

Este adevărat că Android-ul instalat pe un iPhone 2G nu este complet funcţional. Dar se lucrează la asta. Oricum, majoritatea funcţiilor importante, precum convorbirile, Internetul sau touchscreen-ul, funcţionează normal.

Aproape sigur, undeva într-un birou rotund, cu multă mobilă albă, Steve Jobs blestemă-n barbă şi jură răzbunare la vizionarea acestui clip.