Energizer E500S, un smartphone cu Android Oreo şi internet 4G la preţ de 100 euro

31.10.2018
Energizer E500S, un smartphone cu Android Oreo şi internet 4G la preţ de 100 euro

Inclus în programul Android Go, noul smartphone semnat Energizer este una dintre cele mai accesibile soluţii pentru acces la internet 4G, disponibile pentru piaţa europeană.

Livrat cu versiunea Android Oreo, în interpretare Go Edition optimizată folosirea eficientă a resurselor de memorie şi procesor, Energizer E500S se alege cu 1GB memorie RAM şi un chipset MediaTek cu procesor quad-core la 1.3GHz.

Pentru preţul recomandat de 99.99 euro ne alegem cu funcţionalitate dual-SIM, 8GB spaţiu de stocare expandabil, camere foto de 8MP şi 5MP. Interfaţa Android este redată pe un ecran de 5” cu rezoluţie WVGA (800×480 pixeli). Dimensionat pentru configuraţia de nivel entry-level, acumulatorul de 2000 mAh ar trebui să ofere cel puţin o zi de utilizare fără griji.

Cei care nu au nevoie în mod expres de conectivitate 4G pot alege varianta Energizer E500 cu preţ de 69.99 euro, având specificaţii identice, mai puţin accesul la internet mobil oferit doar la viteze 3G.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult