Galaxy A51, noul model pentru gama mid-range de smartphone-uri Samsung, apare în imagini neoficiale

12.11.2019
Galaxy A51, noul model pentru gama mid-range de smartphone-uri Samsung, apare în imagini neoficiale

Lansat în luna februarie, Galaxy A50 va avea un succesor cu mai multe camere foto şi ecran fără „breton” decupat la partea de sus.

Identificat în arhiva cu rezultate Geekbench după numele de model SM-A515F, Galaxy A51 vine echipat cu 4GB memorie RAM şi chipsetul Exynos 9611, o configuraţie identică modelului A50 pe care îl înlocuieşte.

În schimb, noul A51 se diferenţiază prin sistemul quad-camera prezent la partea din spate şi folosirea unui ecran perforat, care aminteşte de seria Note 10. Bazat pe tehnologii superioare, ecranul de 6.5 inch decupat după conturul carcase lasă o ramă şi mai îngustă, maximizând suprafaţa de afişare. În spatele perforaţiei aplicată central se află o cameră frontală de 32MP, mai mult decât suficientă pentru un telefon din gama mid-range.

Carcasa cu dimensiuni 158.4 x 73.7 x 7.9mm este cu 0.6 mm mai groasă decât la modelul actual, capacitatea acumulatorului de 4000 mAh rămânând neschimbată.

La partea din spate, încadrat de un ornament rectangular găsim un sistem quad-camera cu 48MP pe senzorul principal. Acesta mai oferă cameră ultra-wide de 12MP, cameră de 12MP pentru funcţia zoom şi senzor de 5MP pentru aplicarea efectelor de profunzime.

Pasionaţii de muzică vor aprecia păstrarea conectorului jack 3.5mm la partea de jos a ecranului, alături de cel USB-C. Lista încă incompletă a dotărilor este completată cu suport Wi-Fi dual band.

Samsung va livra noul Galaxy A51 cu versiunea Android 10 deja instalată.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult