Galaxy Note 8 cu design Infinity Display va fi mai compact decât predecesorul Note7, însă oferind un ecran mai mare

19.06.2017
Galaxy Note 8 cu design Infinity Display va fi mai compact decât predecesorul Note7, însă oferind un ecran mai mare

Preluând designul folosit deja cu seria Galaxy S8, nava amiral Samsung Galaxy Note 8 promite mai mult spaţiu util pe suprafaţa unui ecran acomodat într-o carcasă mai compactă decât cea oferită de predecesorul Note7.

Chiar dacă pentru un exemplar Galaxy Note 8 complet asamblat mai avem ceva timp de aşteptat, panoul din sticlă rezervat pentru partea din faţă a telefonului oferă câteva indicii preţioase, cum ar fi dimensiunea ecranului şi cât de mult va ocupa acesta din suprafaţa carcasei.

Astfel, ecranul de tip Infinity Display, curbat pe ambele laturi ale carcasei, va avea o diagonală efectivă de 6.3” şi aceeaşi rată de aspect 18:9 întâlnită la seria Galaxy S8.

Potrivit zvonurilor circulate până acum, Galaxy Note 8 dispune de 4GB memorie RAM şi foloseşte chipsetul Snapdragon 836, cu frecvenţe de funcţionare mărite comparat modelul 835 întâlnit la seria Galaxy S8. Contrar aşteptărilor, renunţarea la tasta Home nu este urmată de mutarea senzorului de amprente sub suprafaţa ecranului, acesta fiind în schimb găsit pe spatele carcasei.

În afară de ecranul care acoperă aproape integral partea din faţă şi lateralul carcasei, Galaxy Note 8 ar putea ar putea aduce şi primul sistem dual-camera oferit pe un telefon Samsung. Potrivit informaţiilor circulate în presa sud-coreeană, Note 8 ar urma să dispună de o cameră foto de 12MP cu lentile Wide şi cameră de 13MP cu suport pentru zoom optic 3X.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult